• Hasítás, hasíték-darabolás

Assix Zrt. Lemez megmunkálás üzletág bemutatása

Az ASSIX Kereskedelmi és Logisztikai Zrt. 2004-ben alakult, fő tevékenysége az acélipari termékek nagykereskedelme (www.assix.eu). Célunk a hagyományos ipari tevékenységhez köthető alapanyag-beszerzés, logisztikai és kereskedelmi szolgáltatások biztosítása partnereink számára. Cégünk egyértelmű stratégiája, hogy a klasszikus nagykereskedelem mellett további, hozzáadott értékkel rendelkező szolgáltatást értékesítsünk ügyfeleinknek, amit elsősorban a feldolgozás, logisztikai és finanszírozási területen kívánunk és tudunk megtenni.

Az Assix Zrt lemez megmunkálás története

Az Assix Zrt. már 2014 óta sikeresen működteti hasító és szalagtáblásító berendezéseit.
A több mint 18 éves acélkereskedelmi tevékenységből adódó előnyös alapanyag-beszerzési források alapján szinte teljes vertikumú gyártási folyamatot tudunk biztosítani a tekercslemeztől a végtermékig.

Az alapanyag-beszerzési forrásainak köszönhetően gyártásunkat kiváló minőségű európai gyártók termékeiből biztosítjuk. Direkt kapcsolatban állunk szinte az összes európai, illetve más, Európán kívüli országok acélgyártóival is.

Az ASSIX Zrt. 2019-ben kezdte el a CNC vezérlésű stancoló és élhajlító berendezések telepítését és üzemeltetését a Terelő utcai üzemében. Az egyedi szolgáltatásunkat azóta is folyamatosan fejlesztjük további berendezésekkel és ipari megoldásokkal.

Modern gépparkunk lehetővé teszi az egyedi és sorozatgyártáson alapuló termékek és alkatrészek gyártását, akár bérmunka jelleggel is.
Az ASSIX Zrt. hasított, stancolt, és élhajlított termékei számos megvalósult kiemelt projekt alapjait képezi: naperőmű tartószerkezetek, ipari csarnokok, egyéb kiemelt fontosságú műtárgyak.

Szolgáltatásaink

Lemezmegmunkálás, alkatrészek gyártása

A raktárkészlettel és a szállítással kapcsolatban kollégáink állnak rendelkezésre

Kérjen több információt!

Szécsényi Ágnes

e-mail: agi.szecsenyi@assix.eu
telefon: (mobilon érintéssel hívható)

Kérjen több információt!

Fábián Imre

e-mail: imre.fabian@assix.eu
telefon: (mobilon érintéssel hívható)

Kérjen tőlünk ajánlatot!

reCAPTCHA is required.

Budapesti képviselet

Assix Kereskedelmi Zrt.
H-1211 Budapest, Terelő u. 20.

Ügyfélszolgálat

+36-30-625-0129
+36 30-696-1874

Hitelminősítő

E-mail

info@assix.eu

MAGYARORSZÁGI MÁRKAKÉPVISELET